torstai 27. toukokuuta 2021

Joulutalo

                                                                Moikka!
 Pääsemme tänään viettämään kesää, mutta ajattelin fiilistellä vielä menneitä projekteja, joita en ollut vielä ehtinyt jakaa teille. 


Joulu on taas, joulu on taas  kattilat täynnä puuroo... Tai oli joulun aikoihin, kun oppilaitoksemme täyttyi jouluisista tuoksuista ja tunnelmista. 

Joulun aikaan meille tarjottiin mahdollisuus olla mukana järjestämässä tapahtumaa. Kyseessä on Joulutalo, joka järjestettiin sisustajien, kultaseppien ja leipureiden kanssa. Joulutalossa oli myös myyjäiset, johon opiskelijat valmistivat tuotteita ja jokainen oli myymässä omalla vuorollaan.

Mikä toisi paremmin joulumieltä, kuin kuusen tuoksu, hienot koristeet ja lämmin ilmapiiri. Ryhmämme teki kolme aistihuonetta ryhmätöinä. Jouluiset ja tunnelmalliset Tallin joulu, Joulupukin paja ja White Christmas -aistihuoneet olivat tuomassa monille joulumieltä. Miten ihanaa olikaan olla luomassa joulun tunelmaa!

Jouluisen projektin aikana opin, kuinka tyhjästä voi saada aikaan vaikka mitä. Mielikuvitus on vain rajana. Toki täytyy olla kekseliäisyyttä ja avoin mieli. Aluksi kaikkea tehtyä työtä ei heti näe, mutta kun projekti etenee on upeaa nähdä kaiken punoutuvan yhteen. Niin ja aikataulutus oli myös tärkeää.  Kaikin puolin ihana kokemus.




                                                                 Ihanaa kesän alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti