torstai 27. toukokuuta 2021

White Christmas

Hei! Voisin tässä postauksessa avata hieman joulutalo - tapahtuman aisti huonetta, jonka ryhmämme teki. 

Joulutaloryhmämme teemana oli luminen metsä, joka luotiin 5D tyylillä. Se tarkoitti sitä, että tilassa tulisi olla maiseman lisäksi myös tuoksuja, makuja, ääniä sekä jotain kosketeltavaa. Budjettina oli 50e ja kaikki toivat lisäksi kotoaan ja koululta tarvikkeita tilaa varten.

Idea oli selvänä jo aika alusta asti. Halusimme luoda yöllisen talvimetsän. Aina ei ole ollut lunta juuri joulun aikaan, joten halusimme tuoda valkoisen joulun itse. Yöllinen maisema oli myös tunnelmallinen. 

Tähtitaivaan loimme mustalla kankaalla ja ledivaloilla. Lunta saimme kankaista ja suolasta. Lumisade vaikutelma tehtiin vanupalloista ja siimasta. Ryhmässämme oli myös taiteilija, joka maalasi ison maalauksen seinän viereen tuomaan jatkuvuutta tilaan. Yksi ryhmäläisistämme sai mahdollisuuden tuoda oikeita kuusia tilaan, josta tuli kuusien tuoksua luomaan syvempää vaikutelmaa metsästä. Teimme myös nuotionurkkauksen, jossa ihmiset voivat juoda lämmintä mehua istuen puupölkkyjen päällä. Heille tarjottiin myös karkkikeppejä. Photowall seinän ideana oli ikäänkuin tontun mökki. Sain itse koristella sen ja se oli tosi mukava tehdä. Luminen narskunta kuului kajareista viimeistelemään tunnelman. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti